My oled expansion doesn't work.



  • Now Omega2+ doesn't work u_u I go to fix this



  • I have a similar problem. New omega2+, on the powerdock, with an OLED screen. Its just blank -- no signs of life at all.

    Output of oupgrade --check

    Device Firmware Version: 0.1.9 b154
    Checking latest version online...
    Repo Firmware Version: 0.1.9 b149
    Comparing version numbers
    Device firmware is up to date!

    (I have tried it with 0.1.9 b149 as well).

    All commands run fine, e.g., oled-exp -i says

    Initializing display

    Physical connections all seem good, but I can send photos if needed.

    It has another problem as well. I have the GPS module, but there is no device
    /dev/ttyACM

    dmesg returns the following:

    [ 1327.326075] usb 2-1: new full-speed USB device number 2 using ohci-platform
    [ 1327.516090] usb 2-1: device descriptor read/64, error -62
    [ 1327.806088] usb 2-1: device descriptor read/64, error -62
    [ 1328.096112] usb 2-1: new full-speed USB device number 3 using ohci-platform
    [ 1328.286109] usb 2-1: device descriptor read/64, error -62
    [ 1328.576121] usb 2-1: device descriptor read/64, error -62
    [ 1328.866156] usb 2-1: new full-speed USB device number 4 using ohci-platform
    [ 1329.286147] usb 2-1: device not accepting address 4, error -62
    [ 1329.466223] usb 2-1: new full-speed USB device number 5 using ohci-platform
    [ 1329.886173] usb 2-1: device not accepting address 5, error -62
    [ 1329.892193] usb usb2-port1: unable to enumerate USB device
    

    So the system isn't recognising the GPS module.

    I have tried multiple USB connectors for power, but the GPS module LED is lighting up as if it is good from that PoV.

    Other things seem to work, e.g., the LED acts as described.

    Cheers,
    Matt



  • @Matt-Roughan said in My oled expansion doesn't work.:

    So the system isn't recognising the GPS module.

    Check out the request from @dennis-ctp he got an answer from onion.io about a defective GPS, and it was not a positive on.
    @dennis-ctp said in Reset Button not working on Minidock:



  • I see. Well, I'll see what they say to me.



  • Up, my OLED exp display nothing now .



  • Still the same screen white with black dots :(



  • @Cédric-Legendre , did you allready make a Ticket here, and mention your pictures in this request?



  • @Luciano-S. Never, I go to do this. Thanks.



  • They haven't responded to my ticket at all :(

    Just completely ignore it for a month.