omega2+ not work with latest firmware



  • after i update my omega2+ to the latest firmware (omega2p-v0.1.9-b157) my omega not work. when i start it i dont see the wifi hotspot (like omega-XXXX) on the wifi list. and after 1 min the indicate led on the omega off.



  • @shai-horn You need to take a look at what it says on the serial-output.



  • @WereCatf you mean connect to the omega with COM port?



  • =~=~=~=~=~=~=~=~=~=~=~= PuTTY log 2017.02.19 13:31:17 =~=~=~=~=~=~=~=~=~=~=~=
    GBEJB*r=Q2=U9
    QBA2ARBaa:J9MQ5
    [ 2.753568] jffs2: jffs2_scan_eraseblock(): Magic bitmask 0x1985 not found at 0x000f0024: 0x2c97 instead
    [ 2.763182] jffs2: Further such events for this erase block will not be printed
    [ 2.777119] jffs2: Old JFFS2 bitmask found at 0x000f2cd8
    [ 2.782518] jffs2: You cannot use older JFFS2 filesystems with newer kernels
    [ 2.818383] jffs2: jffs2_scan_eraseblock(): Magic bitmask 0x1985 not found at 0x00100000: 0xfbc4 instead
    PuTTY[ 2.828081] jffs2: jffs2_scan_eraseblock(): Magic bitmask 0x1985 not found at 0x00100004: 0x5abc instead
    [ 2.838120] jffs2: jffs2_scan_eraseblock(): Magic bitmask 0x1985 not found at 0x00100008: 0x27d6 instead
    [ 2.847743] jffs2: jffs2_scan_eraseblock(): Magic bitmask 0x1985 not found at 0x0010000c: 0x8b04 instead
    [ 2.857364] jffs2: jffs2_scan_eraseblock(): Magic bitmask 0x1985 not found at 0x00100010: 0xb529 instead
    [ 2.866986] jffs2: jffs2_scan_eraseblock(): Magic bitmask 0x1985 not found at 0x00100014: 0x74e3 instead
    [ 2.876606] jffs2: jffs2_scan_eraseblock(): Magic bitmask 0x1985 not found at 0x00100018: 0xc669 instead
    [ 2.886229] jffs2: jffs2_scan_eraseblock(): Magic bitmask 0x1985 not found at 0x0010001c: 0x3559 instead
    [ 2.895850] jffs2: jffs2_scan_eraseblock(): Magic bitmask 0x1985 not found at 0x00100020: 0x7697 instead
    [ 2.905473] jffs2: jffs2_scan_eraseblock(): Magic bitmask 0x1985 not found at 0x00100024: 0x331c instead
    [ 2.915087] jffs2: Further such events for this erase block will not be printed
    [ 2.957683] jffs2: jffs2_scan_eraseblock(): Magic bitmask 0x1985 not found at 0x00110000: 0x51b8 instead
    [ 2.967328] jffs2: jffs2_scan_eraseblock(): Magic bitmask 0x1985 not found at 0x00110004: 0x3994 instead
    [ 2.976953] jffs2: jffs2_scan_eraseblock(): Magic bitmask 0x1985 not found at 0x00110008: 0x7179 instead
    [ 2.986575] jffs2: jffs2_scan_eraseblock(): Magic bitmask 0x1985 not found at 0x0011000c: 0xf930 instead
    [ 2.996197] jffs2: jffs2_scan_eraseblock(): Magic bitmask 0x1985 not found at 0x00110010: 0x2e39 instead
    [ 3.005819] jffs2: jffs2_scan_eraseblock(): Magic bitmask 0x1985 not found at 0x00110014: 0xacd0 instead
    [ 3.015439] jffs2: jffs2_scan_eraseblock(): Magic bitmask 0x1985 not found at 0x00110018: 0x7a40 instead
    [ 3.025062] jffs2: jffs2_scan_eraseblock(): Magic bitmask 0x1985 not found at 0x0011001c: 0x23a2 instead
    [ 3.034683] jffs2: jffs2_scan_eraseblock(): Magic bitmask 0x1985 not found at 0x00110020: 0x2da6 instead
    [ 3.044305] jffs2: jffs2_scan_eraseblock(): Magic bitmask 0x1985 not found at 0x00110024: 0xe6bb instead



  • @shai-horn It looks like the filesystem is messed up. Follow instructions at http://community.onion.io/topic/1154/omega-2-usb-firmware-install-after-brick-resolved for flashing the latest firmware.



  • thanks. its work again.


Log in to reply
 

Looks like your connection to Onion Community was lost, please wait while we try to reconnect.