Console splash screen but no logon popup



  • Hi all,
    I have an Omega2+ running omega2p-v0.1.9-b149.bin (upgraded via USB)
    Went through the initial setup wizard but it failed at wi-fi setup however it has connected to my home wif.
    I can connect via Putty on 192.169.3.1 and the local wifi address 192.168.1.106
    I'm behind a proxy and think that is blocking the internet connection
    To install the console first I followed
    ---To use opkg through a proxy, add the following to /etc/opkg.conf:
    option http_proxy http://xxx.xx.x.x:8080/
    option ftp_proxy ftp://xxx.xx.x.x:8080/
    I installed the console from the command line using
    opkg update
    opkg install onion-console-base
    Then did a reboot
    Now at 192.168.1.106 and 192.169.3.1 and http://omega-xxxf.local/ I get a blank console screen.

    From https://lede-project.org/docs/user-guide/firewall_configuration?s[]=proxy
    I followed this example

    Transparent proxy rule (external)
    The following rule redirects all outgoing HTTP traffic from lan through an external proxy at 192.168.1.100 listening on port 3128. It assumes the OpenWrt lan address to be 192.168.1.1 - this is needed to masquerade redirected traffic towards the proxy.

    config redirect
    option src lan
    option proto tcp
    option src_ip !192.168.1.100
    option src_dport 80
    option dest_ip 192.168.1.100
    option dest_port 3128
    option target DNAT

    config redirect
    option dest lan
    option proto tcp
    option src_dip 192.168.1.1
    option dest_ip 192.168.1.100
    option dest_port 3128
    option target SNAT

    But changed it for my info
    config redirect
    option src lan
    option proto tcp
    option src_ip 192.168.1.106
    option src_dport 80
    option dest_ip xxx.xx.x.x
    option dest_port 8080
    option target DNAT

    config redirect
    option dest lan
    option proto tcp
    option src_dip 192.168.1.106
    option dest_ip xxx.xx.x.x
    option dest_port 8080
    option target SNAT

    to /etc/config/firewall
    I did change the line from the example
    option src_ip !192.168.1.100
    to my local IP and not the proxy IP ??? I think there is a mistake in their example.

    Still no Good
    I'm out of ideas.
    I think it still can't access the internet because of the proxy. Can anyone confirm the icons /content come form the internet for the console screen and what thi address / IP is that it connect too.
    Or any other help :-)
    Cheers Andy



  • Ok It turned out my browser was the problem.
    IE and Chrome just had blank Console Screens
    Firefox worked great on windows 7.
    I think the proxy rule is correct.

    I even managed to switch on relays on the relay expansion.

    Cheers Andy



  • @Andy-Burgess said in Console splash screen but no logon popup:

    Ok It turned out my browser was the problem.
    IE and Chrome just had blank Console Screens
    Firefox worked great on windows 7.

    Interesting. The original code for the Omega1 had problems with Firefox but worked OK with Chrome :-)


Log in to reply
 

Looks like your connection to Onion Community was lost, please wait while we try to reconnect.