Dead Omega: failed to execute 'bootcmd'



  • Hey, got my onion this week, booted it up through the wifi interface and everything seemed rosy as it went through the download/update of firmware, then my internet started dropping in and out and it froze the onion. On rebooting it fails to run bootcmd and then the script freezes.

    The light on the onion stays on continuously, even when holding reset for ten seconds

    *********************************************
    *   U-Boot 1.1.4  (Sep 14 2015, 08:21:31)   *
    *********************************************
    
    AP121 (AR9331) U-Boot for Onion Omega
    
    DRAM:   64 MB DDR2 16-bit
    id read ox100000ff
    FLASH: 16MCLOCKS: 400/400/200/20 MHz (CPU/RAM/AHB/SPI)
    
    LED on during eth initialization...
    
    Hit any key to stop autobooting:  0
    
    Booting image at: 0x9F020000
    
       Image name:   OpenWrt r49261
       Image type:   MIPS Linux Kernel Image (lzma compressed)
       Data size:    1150316 Bytes = 1.1 MB
       Load address: 0x80060000
       Entry point:  0x80060000
    
    Uncompressing kernel image... ## Error: LZMA error num: 1
    
    ## Error: failed to execute 'bootcmd'!
    HTTP server is starting for firmware update...
    
    Link down: eth0
    Link down: eth1
    Link down: eth0
    Link down: eth1
    Link down: eth0
    Link down: eth1
    Link down: eth0
    Link down: eth1
    Link down: eth0
    Link down: eth1
    Link down: eth0
    Link down: eth1
    Link down: eth0
    Link down: eth1
    Link down: eth0
    Link down: eth1
    Link down: eth0
    Link down: eth1
    Link down: eth0
    Link down: eth1
    ## Error: couldn't initialize eth (cable disconnected?)!
    
    Omega>
    

    I currently have the Onion, expansion dock, and a relay expansion.


Log in to reply
 

Looks like your connection to Onion Community was lost, please wait while we try to reconnect.